Ingrid de Rover

Mijn naam is Ingrid de Rover, getrouwd met Marc en moeder van 2 jong volwassen dochters en trotse oma van Sarah.

Na 24 jaar speciaal onderwijs kwam ik in aanraking met Netwerkmarketing. Na één presentatie besloot ik mee te gaan doen en een paar maanden later besloot ik er full-time voor te gaan. Al snel ontdekte ik dat voor jezelf werken toch echt iets heel anders is dan voor de klas staan.

Ik maakte ongeveer iedere fout die ik maar kon maken. En toch ging ik door. Iets in mij zei dat ik dit zou gaan leren. Onder het motto “Iedere ‘nee’ is een stap dichter bij een ‘ja’” ging ik door waar de meesten anderen stopten.

Zo ontdekte ik ook waar ik goed in ben. Ik ontdekte mijn persoonlijke talenten. Netwerkmarketing is een vak waarbij teamwork, begeleiding en training noodzakelijk zijn. Er worden zoveel mensen met een kluitje het riet ingestuurd. Dat is niet alleen zonde, het is ook onnodig.

Het is mijn missie om mensen te helpen om Netwerkmarketing te begrijpen. Dit doe ik door open en eerlijk mijn verhalen en ervaringen met de wereld te delen. Onder andere via deze podcast. Ook wil ik graag in gesprek gaan met anderen om hun verhalen te horen.